Samen wachten op, om te recenseren

 

collage-okt3

 

Tjeetje, gaven we jullie afgelopen week al een overzichtje van de te verwachten recensieboeken dan mogen we nu al een update plaatsen yoohoo!

*Dankzij A.W. Bruna Uitgevers mag Karin de feelgoodroman Een liefde in Rome ontvangen.

Over Een liefde in Rome:

In EEN LIEFDE IN ROME zijn er verschillende personages met ieder zijn of haar eigen unieke verhaal. Bijvoorbeeld Constance en Lizzie die in Rome zijn om de as te verstrooien van Henry, Constance’s geliefde echtgenoot en Lizzies broer.En de jonge Alice, die niet alleen inspiratie maar ook avontuur zoekt, nu het nog kan.

Rome, de stad waar liefde en geschiedenis elkaar vinden, is het decor en de verteller van deze prachtige roman.

*Corina mag dankzij dezelfde Uitgeverij de roman De roep van de zee ontvangen.

Over De roep van de zee:

Aan de kust van Long Island woont Simon, met zijn bescheiden bibliothecarisinkomen probeert hij het hoofd boven water te houden. Zijn ouders zijn overleden, zijn moeder verdronk in de zee waar hun huis over uitkeek. Zijn zus is jaren geleden vertrokken. Simon ontdekt dat de vrouwen in zijn familie vervloekt zijn. Allen sterven jong de verdrinkingsdood. In een oud boek ontdekt hij de oorsprong van de vloek en hij probeert zo zijn familiegeschiedenis te ontrafelen.

*En dan mogen we begin 2017 (jaja we moeten even geduld hebben) voor een duo-recensie de thriller Kleine zwarte leugens ontvangen. Ook alweer met dank aan A.W. Bruna Uitgevers.

Over Kleine zwarte leugens:

Twee beste vriendinnen raken betrokken bij een ongeval met dodelijke afloop, één van hen verliest haar twee kinderen. De verwerking van dit trauma is zo goed als onmogelijk op het kleine eiland waar ze wonen. Al snel lopen de vuren hoog op… Sharon Bolton schreef een huiveringwekkende standalone thriller.

De buit is weer verdeeld en we hebben er zin innnn  🙂

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s