Samen lezen, samen ….. 


Het is zomer 2016 en er is sport, sport en nog meer sport op tv. Begonnen met de Giro, daarna het Ek-voetbal, Tour de France en dan nu Olympische Spelen. Tussen het lezen door kijk ook ik met een half oog naar al dat sport. Ek niet echt gevolgd want WIJ deden niet mee omdat ZIJ hun best niet hadden gedaan. Maar OS volg ik zoveel mogelijk. En dan is een baan in de horeca opeens dubbel zo fijn want veel wordt snachts uitgezonden en dan ben ik net thuis. 

Wat een deceptie bij sommige sporten WIJ zouden wel “even” goud winnen bij respectievelijk zwemmen, judo en nog een paar dingetjes maar helaas opeens stond Ranomi er dan mooi helemaal in der up want zij zwom niet hard genoeg en dan blijft er weinig wij gevoel over bij de meeste Nederlanders. 

Ondanks dat er ook successen bij ONS (jaja als we winnen zijn Dorian, Sanne, Maarten en al die andere winnaars opeens van ons he?) zijn moet er ook gewerkt worden en gelezen. En dan is zo een bij elkaar geraapt Facebook-lees-whatsapp groepje toch wel super handig. Ben ik verdiept in het biefstukken bakken, frikandellen frituren of in een super fijn recensie boek, dan gaat regelmatig de iPhone van pieperdepiep en is daar onze eigen verslaggeefster op de whatsapp en ben ik weer volledig op de hoogte van alle in en outs bij de os. 
Dus ja samenlezenisleuker maar samen Olympische spelen kijken net zo goed! 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s