Samen wachten op om te recenseren….

Daar zijn we dan alweer met een up-date over waar wij op wachten en weer met dank aan Uitgevers zoals nu Boekerij, The Crime Compagnie en Lannoo.

Wij mogen rond 22 aug van Boekerij het eerste deel ontvangen van DE nieuwe thrillersensatie uit Noorwegen. Te weten “Zij die volgen” van Ingar Johnsrud.

zij die volgenRechercheur Fredrik Beier wordt naar een uithoek van Oslo geroepen om een massamoord te onderzoeken. De slachtoffers waren allemaal lid van de apocalyptische sekte Het licht van God. Daarom wijst alles op een religieuze wraakactie, maar Fredrik en zijn jonge partner Kafa Iqbal zijn sceptisch en al snel neemt het onderzoek een verrassende wending.
Fredrik en Kafa moeten jacht maken op een brute moordenaar, en tegelijkertijd mysteries ophelderen rond het schimmige verledens van de sekteleiders. Ze hadden niet kunnen vermoeden dat ze terecht zouden komen in een onderzoek naar de monsterlijke experimenten die terugvoeren naar de Tweede Wereldoorlog.
Johnsrud is een meesterlijk verteller en een gedurfde, creatieve nieuwe stem in de Scandinavische crime. Zij die volgen is het eerste deel van de overtuigend geschreven, meesterlijke Broederschap-trilogie.

Van The Crime Compagnie  mogen wij tzt “Het Amazone Conflict” van Ad van den Lisdonk tegemoet zien. Helaas hebben we nog geen precieze datum, maar Corina kan in ieder geval niet wachten.

ad

Zinderend eindspel in het derde deel uit de Amazone-trilogie!

Laura Sieberg is geworden wat Amazone van haar heeft gemaakt. Als een kille, moordende machine jaagt ze op de kopstukken van de organisatie. Terwijl Amazone haar zwaarste wapen inzet om de ene regering na de andere aan zich te onderwerpen, loopt Laura in een door hen opgezette valstrik. Als ze zichzelf en de mensen waar ze om geeft wil redden, zal ze het voortbestaan van de mensheid op het spel moeten zetten.

Voor de recensie van “Het Amazoneoffensief  Corina las: Het Amazoneoffensief*****
En dan voor tot slot kregen wij een mail dat we van uitgever Lannoo het laatste deel van “de mooie moorden” mogen krijgen. “Naomi” van Phillip le Bonn

Naomi

Le nouveau ‘Le Bon’ est arrivé
Nadat de Israëli’s zowel haar familieleden als haar dromen uitroeiden, is de Palestijnse Naomi uitgegroeid tot een van de meest gewetenloze terroristen van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. Maar dan wordt ze gevangengenomen door de Shin Bet, de Israëlische geheime dienst. Wanneer Naomi immuun lijkt voor de vele ‘manipulaties’, laat de Shin Bet een expert in onzichtbare marteltechnieken overkomen vanuit Guantánamo Bay. Haar einde lijkt nabij, tot ze dankzij de huurling Troy weet ze te ontsnappen. Naomi zal nooit meer dezelfde zijn. Toch besluit Troy haar in te zetten voor zijn volgende missie, een privékwestie die hem héél gevoelig ligt… Dit spannende derde deel van De Mooie Moorden brengt de verhalen van Sara, Benissa en Naomi samen.

Voor de link naar de recensie van deel twee van “De mooie moorden” klik hier Corina las: Benissa-Philip Le Bon***1/2

 

 

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

One thought on “Samen wachten op om te recenseren….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s