*WINACTIE* De gloednieuwe Eden van J.Sharpe!

Met dank aan J.Sharpe mogen wij weer een super gave winactie houden!

Want vandaag, 6 augustus komt Eden uit: J.Sharpes nieuwste boek met een van de gaafste omslagen van dit jaar tot nu toe. En JIJ kan hem winnen! Wat moet je doen? Ga naar de Facebook pagina van J.Sharpe. Like en deel de boekentrailer van Eden (openbaar) en vermeld er bij dat je via #samenlezenisleuker meedoet en waarom juist jij moet winnen. Dan maak je kans dat J.Sharpe jou uitkiest voor een gesigneerd exemplaar van Eden!

Heel veel succes en 10 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt 🙂

Over Eden:

Engelen: ze zijn onder ons. Ik kan het weten. Er zit er één in me gevangen. Maar het beeld dat je waarschijnlijk hebt over deze “helpers van God” is verkeerd, dat garandeer ik je. Het zijn maniakale klootzakken.

Anna Meisner ontwaakt, naakt en in de war, vastgebonden op een stoel in een donkere ruimte. Tegenover haar zit een vrouw die sprekend op haar lijkt. Met tranen in haar ogen zet de vrouw een pistool tegen haar slaap en schiet zichzelf dood. Anna wordt pas dagen later gevonden, onderkoeld en op sterven na dood. Maar als ze in het ziekenhuis wakker wordt, komt ze er achter dat de politie haar niet als slachtoffer ziet, maar als dader. Het is het begin van een reeks catastrofale gebeurtenissen waar zij onderdeel van lijkt uit te maken. Is dit het einde van de mensheid?

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

2 gedachten over “*WINACTIE* De gloednieuwe Eden van J.Sharpe!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s