Over Bloggen enzo

Je hebt een Boekenblog, Facebookpagina, Twitter en Instagram account waar je bijna elke dag druk mee bent. Heerlijk zou je zeggen want bezig zijn met je hobby samen met je bestie, iets mooiers is er toch niet?


Maar dan zit je met vriendlief die hooguit Teletekst pagina 818 leest op de bank te praten over wat er mee moet op vakantie.

“Boeken hoeven niet hè konijntje, want je hebt toch je reader?” “Ja maar schat, deze is voor recensie en deze ook en die ene wil ik gewoon graag lezen en die andere ook en die staan niet op de reader” “Goddomme zeg, die koffer wordt zo veel te zwaar!” “Ja maar schat!!! Ik moet ze echt mee en de laptop ook!” “WAT de laptop? We gaan op vakantie hoor! Hoezo moet de laptop mee?”.

Deze dialoog ging nog even door waarna ik uiteindelijk (duhhu) toch mijn zin kreeg. Boeken mee, laptop mee. Een vloek en een zucht bij de douane “Jij ook met je kut boeken” en hop we zaten in het vliegtuig richting Fuerteventura. We zijn de lucht nog niet in of mijn achter buurvrouw gilt in mijn oor “Ooooooow Karin Slaughter!!!! Hoe vind je die??” Ik draai me om en het eerste half uur lullen we elkaar de oren van de kop over boeken en zo. Wat nou kut boeken?


Op vakantie aangekomen ploffen we de eerste ochtend/middag (wij staan niet voor 11 uur op, luiwammesen als we zijn) gelijk naast het zwembad neer! Boek 1 is al uitgelezen in het vliegtuig, dus hoppa boek twee mee naar de waterkant. Om me heen kijkend zie ik van de 14 mensen (inclusief mijzelf) er 13 met of een boek, of een reader in de hand. Behalve ????? Juist ja vriendlief. Na zo een pak weg 20 min hoor ik “Zullen we poole? Of wil je liever even zwemmen?”  “Nee schat het is spannend” Zucht, steun “Jij ook altijd, ik ga een rondje lopen”  “Doe dat schat en haal gelijk even een cocktail?” Half uurtje later is hij terug met een cocktail en een blij gezicht! In het cafeetje verderop zenden ze voetbal uit. Vriend weg en ik rust!

Rond drie uur wordt het te warm dus we gaan terug richting bungalow. “Waarom moest de laptop mee Crien?”  “Nou schat nu het te warm is voor in de zon kan ik mooi bloggen” “Maar er is geen WiFi?” “Jawel joh stond op de site”.

Maar wat ik ook probeerde geen WiFi, zucht steun oké bloggen wordt hem niet! Baal!!!!!!

De laatste dag zijn we bij de receptie en wat zie ik? Een bordje met “Vraag hier uw WiFi code aan, kost €10 per week”. Hmmmmmm misschien voortaan gelijk maar even de informatie bordjes lezen i.p.v. mijn boek????

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

3 gedachten over “Over Bloggen enzo”

  1. Geweldig stukje, Zo herkenbaar ook … mijn vriend vind lezen niks en snapt dus nooit waarom ik een boek en ereader mee moet als we ergens heen gaan. Ik stop wel met lezen als hij iets anders wil doen ,zoals wandelen of zo anders heeft hij niks .
    En dat van die wifi code zou mij ook gebeuren. Hahaha.

    Liked by 1 persoon

  2. hahaha! Ik snap het helemaal! Zoals bekend ben ik ook een fanatieke lezer, samen een filmpje kijken komt nog maar zelden voor vooral als ik veel recensie exemplaren te lezen heb…zoals nu. Gelukkig hebben we alle twee onze hobby’s.
    Informeer de volgende keer even hoe dat zit met wifi, scheelt een boel ergernis…voor jou dan 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s