Corina las: Verborgen van Karin Slaughter 4****

Over Verborgen

WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt. Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol. ‘Een echte ouderwetse Karin Slaughter.’

Mijn mening: 

De achterflap zegt het al! “Will Trent is back” en HOE!!

Vanaf het begin zit je weer helemaal in de super fijne schrijfstijl van Karin Slaughter. Beeldend, treffend en altijd met de juiste emotie!

Will en Sarah zijn sinds een jaar een setje en na een moeilijke zaak welke Will niet kon winnen moeten ze nu samen werken bij de vondst van een gepensioneerde, vermoorde politie agent. Het is een bloedbad en Sarah doet een paar ontdekkingen die ook haar en Wills privé leven op de kop zetten.

Al snel komen we er achter dat de verloren zaak van Will verband houdt met het bloedbad in het verlaten gebouw. En daar komt ook Angie weer bij kijken. Will zijn vrouw die al een jaar spoorloos is. Of is ze toch niet zo moeilijk te vinden als Will doet voorkomen?

Je wordt meegenomen in een razende zoektocht naar Angie en de identiteit van Jane Doe. Welk verband houdt dit alles met het turbulente verleden van Will en Angie? Hoe houdt Sarah zich in dit bizarre spel welke Angie lijkt te spelen?

Karin Slaughter sleurt je weer mee in een bloedstollend kat en muis spel met de nodige psychologische spelletjes welke haar boeken kenmerken.

Op alle vlakken 4 sterren.

Corina Nieuwenhuis.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s