Samen lezen met meer dan 1000 anderen. 


29 februari 2016 werd voor Ka & Co een dag om nooit meer te vergeten. Na een drup aan de neus trokken we onze stoute schoenen aan, lees: onze slippers/klompen, en maakten we ons eigen blog en Facebook-groep aan. Spannend!!!! Want kunnen wij dat wel?

Ja, recensies schrijven gaat ons wel best af, maar een heel blog en een groep. Ach dachten we, we zien het wel! We hoeven toch geen 1000 leden of zo. “Het is voor de lol” zeiden we constant tegen elkaar. We blijven lekker recensies schrijven en we hopen dat mensen het net zo leuk gaan vinden als ons om in een groep tips te delen en te kletsen over boeken.

Maar zie hier!!!

We zijn er dik drie maanden later gewoon overheen! Twitter werd opgestart en ook Instagram ging de lucht in. Maar nu meer dan 1000 boekengekken op FB in Samenlezenisleuker, wie had dat kunnen denken? Het is meer dan leuk, het is supergezellig en de ntl is gewoonweg voor niemand bij te houden but who gives a damn.

Iedereen die we benaderen voor een interview of een ander item reageert enthousiast en we krijgen zelfs af en toe een aanvraag binnen. Ook recensie-exemplaren worden ons nu aangeboden. Te gaaf voor beginners zo als wij en we zijn dan ook über Trost. Nee dit is geen typefout want Corina kan gewoon echt het woord ‘trots’ niet goed schrijven en 9 van de 10 keer ziet ze ook niet dat het er fout staat. Ka & Co werden vanaf hier dan ook het TrostieTeam 😀

Dat Myrtle als dertienjarige de Young Adult recensies schrijft, dat Yvonne Vogels zich ondertussen graag bij ons aansloot als vaste recensente, dat vinden we gewoon geweldig want hoe leuk wil je een team hebben? En neem dan de wekelijkse korte verhalen van Saskia Jansen Storyteller. Do we need to say more? Whoohooo.

We willen dan ook iedereen bedanken voor het samen maken van deze te leuke groep. Waar we elke dag zo ontzettend van genieten en die ons al vele stuiterbal-momenten heeft gegeven! Yeah!

https://www.facebook.com/groups/451488498379185/

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

5 gedachten over “Samen lezen met meer dan 1000 anderen. ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s