Winnaars van De verzamelaar van Diana van Hal zijn bekend gemaakt in onze Facebookgroep. Hans en Gerrianne van harte gefeliciteerd!

 

Ka & Co proudly presentttt:

De verzamelaar van Diana van Hal!

Bij 500 leden in onze Facebookgroep mogen wij twee boeken verloten onder onze members en let wel: we hebben het hier over de nieuwe hardcoverversie!!

(link Samenlezenisleuker Facebook zie Menu).

De verzamelaar is het thrillerdebuut van Diana van Hal, pseudoniem van de schrijfster Diana Ruwaard. Diana is werkzaam op een medisch laboratorium.

Na jaren van twijfelen heeft ze de stap genomen en haar droom gerealiseerd: een Thriller schrijven.

Karin las De verzamelaar een aantal maanden geleden en gaf vier dikke stralende sterren.
Het vervolg is in de maak en wij zijn fan van Bennet & Rowley. Binnenkort hebben wij een meet en greet met Diana, dus dan zullen wij haar het hemd van het lijf vragen.
Wordt vervolgd! 🙂

 

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

11 gedachten over “Winnaars van De verzamelaar van Diana van Hal zijn bekend gemaakt in onze Facebookgroep. Hans en Gerrianne van harte gefeliciteerd!”

  1. Oh maak heel graag kans☺ want als een boek vier 💥💥💥💥 krijgt moet het wel een goed boek zijn. Laat ik nog verslaafd aan lezen zijn. De cover is ook al zo mooi. Die 500 likes is toch een appeltje eitje?

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat leuk dat ik ook de groep ontdekt heb!! Ben gek op lezen en vind het altijd zo leuk om van alles over boeken te weten te komen en te lezen wat andere ervan vinden!! Leuk leuk leuk!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s